Images   41 Photos   Jul 9, 2015
 
Contax G Images
 
Old Luxor Renewed   44 Photos   Jul 8, 2015
 
Reopening the "Oude Luxor" after 8 months of hard work, it is a beautiful combination of the original to become contemporary.
 
Liquid Rotterdam   16 Photos   Jul 6, 2015
 
Rotterdam at Night and some experience with light streaks.
 
Expositie "On:Off" Vlissingen   44 Photos   Jul 3, 2015
 
Expositie "On / Off" Gebouw, De Timmerfabriek Voormalig werkplaats Kon. De Schelde. Vlissingen.
 
Canon Discovery   49 Photos   Jul 6, 2015
 
Canon EOS Lens Discovery. Maas Silo Rotterdam.
Workshop's Painting with light and Model shoot's
 
Open Day @KNRM Westkapelle   25 Photos   Jul 8, 2015
 
KNRM station Westkapelle

Aan het Zuiderhavenhoofd te Westkapelle, onder de radartoren, vinden we KNRM station Westkapelle (WEK). Hier is het boothuis gevestigd, van waaruit de reddingboot Uly met behulp van de Caterpillar het strand op wordt gereden om vervolgens te worden gelanceerd.

Reddinboot Uly werd in 2003 gedoopt. De bouw van de boot werd bekostigd uit een schenking van de Pronto stichting van de heer F.J. Plesman. De reddingboot is vernoemd naar de overleden vrouw van de heer Plesman. Reddingboot Uly behoort tot de Valentijnklasse.

De Uly is 11 meter lang, 4,10 meter breed en heeft een diepgang van 0,75 meter. Twee Volvo Penta dieselmotoren type TAMD 74C EDC zorgen in combinatie met 2 Hamilton HM322 waterjets zorgen voor een vermogen van 900pk en een topsnelheid van 35 knopen, hetgeen neerkomt op 65 km/h. Op volle kracht kan de Uly 6 uur achter elkaar varen. Aan boord is plaats voor 4 bemanningsleden en 50 geredden.

Aan boord bevindt zich een breed scala aan moderne communicatieapparatuur waaronder radar, AIS, marifoon, C2000, mobilofoon etc. Tevens is iedere reddingboot van het type Valentijn uitgerust met een sleeptros, één of meerdere thermobrancards tegen onderkoeling, een schepbrancard en een mobiele pomp met diverse slangen. Verder is er nog een breed assortiment aan klein materiaal aanwezig waaronder brandblussers, pluggen en stopzakken.
 
Old Luxor Theater   72 Photos   Jul 8, 2015
 
Oude Luxor Theater Rotterdam

Op 22 december 1917 opende het (oude) Luxor Theater aan de Kruiskade zijn deuren. Daarmee was het theater het 17de bioscooptheater in de Maasstad. Luxor werd gebouwd door architect P. Vermaas. Tijdens de oorlog kwam het theater in de handen van de Duitsers en bleven er filmvertoningen plaatsvinden. Het is één van de weinige gebouwen die ongeschonden bleef bij het bombardement op Rotterdam. Kort na de bevrijding werd het gebouw enigszins opgeknapt en werden er naast films ook regelmatig variété- en toneelvoorstellingen gespeeld.

Begin jaren zeventig vond een grondige verbouwing plaats en was er weinig meer over van het gebouw van weleer. Geen balkon meer, maar daarvoor in de plaats een sterk oplopende vloer met een laagliggende toneelvloer, waardoor het zicht op het podium sterk verbeterde. Toch begon niet lang daarna voorzichtig de behoefte te komen aan een groter en beter theater; de foyers zijn te krap, de toiletten te schaars en de technische outillage beperkt. Bovendien vertoont het gebouw langzaam maar zeker ook bouwtechnische gebreken.

Het oude Luxor behoort met zijn maximaal 900 stoelen tot de categorie ‘middelgrote theaterzalen'. Het biedt een podium aan cabaret, theaterconcerten, kleinere musicalproducties, toneel-, jeugd- & familievoorstellingen. Sinds 2001 bestaan er plannen om op de plaats van het oude Luxor een nieuw middelgroot theater te bouwen. Uitzicht op daadwerkelijke realisatie laat vooralsnog op zich wachten.

Deze foto's zijn mogelijk gemaakt door UPC.
 
RTV West   87 Photos   Jul 6, 2015
 
Impression of the Regional Radio and TV Station "TV West"
 
Philips   23 Photos   Jul 6, 2015
 
The "New Philips Museum" Eindhoven.
Small selection of images of the objects.
 
  Page 1 of 1.  
 

Webdesign by sharkphoto.org & Powered by Atomic.© Inc. Webcontact: sharkphoto99@gmail.com
Copyright © 2004-2018 Sharkphoto Technologies Limited All Rights Reserved.