SwanMarket   30 Photos   Dec 30, 2015
 
Swan Market is a lifestyle market, where there is found to be very diverse creative offer. Handmade jewelry, accessories, fashion, vintage, kids items, affordable art and cool interior items offered by the creative members of Swan Market. Besides all the fun-shop you will be spoiled with (h) honest food and drink offered by authentic food trucks and live music from emerging to renowned artists.
There are several markets in the Netherlands

http://www.swanmarket.nl/
 
Stad Amsterdam   25 Photos   Jul 8, 2015
 
Clipper "Stad Amsterdam"

www.stadamsterdam.nl
 
Beach @Westkapelle   45 Photos   Jul 2, 2015
 
Westkapelle (Zeeuws: Weskappel, in het dialect van Westkapelle: Wasschappel) is een plaats, met historische status als stad, in de gemeente Veere op de westelijke punt van het voormalige eiland Walcheren. Het ligt daarmee in de provincie Zeeland.
 
Open Day @KNRM Westkapelle   25 Photos   Jul 8, 2015
 
KNRM station Westkapelle

Aan het Zuiderhavenhoofd te Westkapelle, onder de radartoren, vinden we KNRM station Westkapelle (WEK). Hier is het boothuis gevestigd, van waaruit de reddingboot Uly met behulp van de Caterpillar het strand op wordt gereden om vervolgens te worden gelanceerd.

Reddinboot Uly werd in 2003 gedoopt. De bouw van de boot werd bekostigd uit een schenking van de Pronto stichting van de heer F.J. Plesman. De reddingboot is vernoemd naar de overleden vrouw van de heer Plesman. Reddingboot Uly behoort tot de Valentijnklasse.

De Uly is 11 meter lang, 4,10 meter breed en heeft een diepgang van 0,75 meter. Twee Volvo Penta dieselmotoren type TAMD 74C EDC zorgen in combinatie met 2 Hamilton HM322 waterjets zorgen voor een vermogen van 900pk en een topsnelheid van 35 knopen, hetgeen neerkomt op 65 km/h. Op volle kracht kan de Uly 6 uur achter elkaar varen. Aan boord is plaats voor 4 bemanningsleden en 50 geredden.

Aan boord bevindt zich een breed scala aan moderne communicatieapparatuur waaronder radar, AIS, marifoon, C2000, mobilofoon etc. Tevens is iedere reddingboot van het type Valentijn uitgerust met een sleeptros, één of meerdere thermobrancards tegen onderkoeling, een schepbrancard en een mobiele pomp met diverse slangen. Verder is er nog een breed assortiment aan klein materiaal aanwezig waaronder brandblussers, pluggen en stopzakken.
 
Philips   23 Photos   Jul 6, 2015
 
The "New Philips Museum" Eindhoven.
Small selection of images of the objects.
 
Railway Museum Utrecht   58 Photos   Sep 16, 2015
 
Nederlands Spoorwegmuseum.

The Nederlands Spoorwegmuseum (literally, Dutch Railway Museum) is the Dutch national railway museum. It was established in 1927; since 1954 it has been housed in the "Maliebaan station", a former station in Utrecht.

www.spoorwegmuseum.nl
 
Oldtimer Dag   34 Photos   Sep 16, 2015
 
"Oldtimer Day" Alphen a/d Rijn (Small Selection of Cars).
 
  Page 1 of 1.  
 

Webdesign by sharkphoto.org & Powered by Atomic.© Inc. Webcontact: sharkphoto99@gmail.com
Copyright © 2004-2018 Sharkphoto Technologies Limited All Rights Reserved.